Usein kysytyt kysymykset


Tuotteet lähetetään pääsääntöisesti 1 - 2 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä. Saat sähköpostiisi seurantakoodin lähetyksen jälkeen. Tuotteet lähetetään pääsääntöisesti suoraan toimittajien varastoista ja tästä johtuen tuotteiden saapuminen perille kestää useimmiten noin 5 - 12 päivää.


Toimitus on asiakkaillemme aina ilmainen ja tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti kotiovelle asti.


Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja jotta palauttaminen olisi asiakkaillemme mahdollisimman helppoa, yhteistyökumppanimme noutaa palautuksen toimitusosoitteesta. Teidän ei siis tarvitse nähdä vaivaa palautuksen toimittamiseksi postitoimipisteeseen.

Voit kotona tutustua tuotteisiin samalla tavalla kuin tutustuisit tuotteisiin myymälässä, mutta huomaa, että palautettavien tuotteiden ja niiden pakkausten tulee olla jälleenmyyntikelpoisia. Tämä tarkoittaa, että palautettavan tuotteen ja pakkauksen tulee olla alkuperäistä vastaavassa kunnossa.

Lisäehdot palautuksiin löydät toimitusehdot-sivulta.


Tilauksen tekeminen on mahdollista puhelimitse, mutta alle 500 € tilauksissa veloitamme puhelintilauksista 30 € pienlaskutuslisän ja puhelintilauksissa lasku on maksettava aina etukäteen ennen tuotteiden lähettämistä.